torsdag den 18. marts 2010

Ferie

I denne uge har jeg ferie fra jobbet, ferien blev bestilt fordi jeg troede at på denne tid af marts måned kunne jeg starte forårsklargøring af haven. Et kort kik ud af vinduet siger mig at det ikke kan lade sig gøre.
I stedet kørte Jan og jeg en tur til Flensburg, en hygge/ose/shoppetur, og som det kan ses, så fik jeg købt lidt garn og nogle strikkepinde som jeg manglede.
Om jeg manglede garn - jeg mangler altid garn, og når der er gode tilbud, så slår jeg til. Jeg fik to sæt strikkepinde for 9,90 euro det er vist ikke for dyrt.
Ellers er ferien bl.a. blevet brugt på at passe Cille, vores barnebarn på 4 år som var syg - en dejlig dag. Cille er jo egentlig kun Jans barnebarn, men jeg føler nu at hun også er lidt min.
Hun kom til os tirsdag aften, og onsdag morgen så hun at jeg færdiggjorde et par strømper
til Jan, dette fik Cille til at udbryde at sådan nogen ville hun også gerne have - men det skulle altså være i pigefarver. Vi kikkede i kasserne og fandt noget der passede damen. Jeg satte mig i lænestolen, slog 44 masker op, og strikkede det meste af dagen, mens Cille legede rundt om mig. Ind imellem skulle hun lige have en hånd til at få dukken i tøjet eller andet som en voksen kan bruges til, men ellers holdt hun mig til ilden ved med jævne mellemrum at komme og se om jeg snart var færdig - og sørme - da hendes forældre og lillebror kom til aftensmad kunne hun stolt vise sine nye strømper frem.
Garnet til strømperne kom fra Markno - Jans er strikket i Hot Socks Cotton Stretch, noget underlligt elastisk garn at strikke i, men det færdige resultat er lækkert. Cilles er strikket i Fortissima Socka Mexiko Cotton Strech, lækkert garn at strikke i, begge garntyper er med
41 % bomuld og 39 % uld, dertil lidt polyamid og polyester.
Næste projekt bliver en sjælevarmer til yngste - det har hun ønsket sig længe, og nu har jeg fundet et mønster, som næsten passer mig, og garnet er indkøbt ved Holst Garn.

1 kommentar:

  1. Det ser godt nok lækkert ud det garn. Dejlige strømper du har strikket.

    SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif