søndag den 27. juni 2010

Hvirvelstrøm og Linnea


Så er jeg blevet færdig med Hvirvelstrøm af Annette Danielsen, den er nem at stikke, dejlig tv-strik hele vejen igennem, men jeg var alligevel glad for at jeg undervejs havde set på Strikkeheksens blog, hvordan delene så ud, for det ligner faktisk ikke noget der kan blive til en trøje. Da jeg var færdig med at strikke delene, lå de stille en tid, mens jeg gik og funderede over hvordan jeg skulle gribe sammensyningen an. Så var jeg til strikkekomsammen i Hobro, og Mona  havde selv strikket Hvirvelstrøm, og
hun kunne fortælle at jeg ikke skulle tænke så meget over det men bare sy sammen lige som det faldt for, som sagt så gjort - og det blev faktisk rigtigt godt. Linnea er dejligt strikketøj, jeg blev ikke træt af mønsteret, og alligevel var det ikke sværere end at jeg kunne lytte til lydbøger mens jeg strikkede. Jeg er specielt glad for halsudskæringen, dejligt at den går så højt op i nakken uden at "kvæle" foran. Begge trøjer er strikket i Holst garn, og det bliver jeg vist ikke træt af.
Her ses de så min ældste og min mellemste i deres nye trøjer, som det ses er de tilfredse!
 

5 kommentarer:

 1. sikke nogle superlækre tröjer, og supersöde piger dertil.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Dejlige trøjer. Mht. Hvirvelstrøm, så havde det bestemt været dejligt med en visuel gennemgang af processen. Jeg havde i hvert fald svært ved at danne mig et overblik ved bare at læse opskriften. Det afholdt mig faktisk i første omgang fra at lave Hvirvelstrøm...den er dog blevet lavet, og man skal jo i virkeligheden bare gøre som der står i opskriften:-)

  SvarSlet
 3. Det er to rigtig flotte trøjer du har lavet(og nogle søde modeller). Jeg får helt lyst til at strikke Linnea, når jeg ser din. Den har sådan en flot halsudskæring.

  SvarSlet
 4. Hvor er de også blevet fine begge to - jeg kan godt forstå, de er tilfredse :-)

  Glad for at kunne være til lidt hjælp :-)

  SvarSlet
 5. Tusind tak for de pæne ord allesammen.
  Irene, jeg har strikket Linnea med lange ærmer - opskriften siger vest eller 3/4 ærmer, men det duer slet ikke í min familie ;-)

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif