søndag den 4. juli 2010

Tusind tak Mary-Ann

På sådan en dejlig søndag er det dejligt at flytte ud på terrassen med strikketøj og lydbøger. Tre par strømper er færdiggjort, så de kan blive afleveret på torsdag. Da skal jeg nemlig i strikkeklub - og det er som altid en aften jeg glæder mig til.Strikketøjet er en bomuldstop fra BC garn. I denne varme er det dejligt at strikke i bomuldsgarn - noget jeg ellers ikke gør så meget, da jeg synes at det er svært at få til at falde pænt. Ugen har budt på en pakke helt fra Sverige. Det er fra Mary-Ann, og det er "en kop garn" som jeg tidligere har skrevet om. Her var dog meget mere end kop og garn - der var også the, chokolade og maskemarkør, samt nogle søde små vedhæng. Garnet var herfra, dejlig blød ren uld - måske et stort sjal, eller hue og halstørklæde, eller måske en lille trøje, eller .................. ja mulighederne er mange. Tusind tak til Mary-Ann, jeg er meget glad for pakken.

4 kommentarer:

 1. Sikke dog en dejlig pakke! Jeg har først for nylig opdaget denne bytteleg, men jeg tror da, at jeg vil være med i den nye omgang "Garn og the":-)

  SvarSlet
 2. Det ser ud til at være noget rigtig dejlig garn...det bliver spændende at se hvad du får ud af det.

  SvarSlet
 3. Sikke en hyggelig ide med at sende lidt garn rundt til hinanden og det var da en god pakke der landede hos dig :-)

  SvarSlet
 4. Jeg kan se du har lavet hvirvelstrøn i Holst Garn. Den er blevet rigtig flot. Hvor meget garn har du brugt og hvilken størrelse har du lavet?
  KH Charlotte

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif