Hvad er det nu for noget - jo det er noget helt vildt lækkert. Jeg så opskriften her for meget lang tid siden, og har så forsøgt at finde ud af hvor man køber kondenseret mælk. Vores Superbrugs i Aalestrup sælger ikke så fremmedartede ting - men i lørdags var jeg i Viborg - og bingo - i en grønsagsforretning havde de det. Jan tog på kursus idag, og så var anledningen til at få kogt det og bagt nogle boller jo oplagt. Dåserne i en gryde kogende vand i 4 timer - ca. samme tid som det tager at bage grovbollerne. Så kommer den sværeste kunst - at vente på at det køler af. Men det er ventetiden værd, jeg synes at det smager så lækkert.
Ingen lys i dag
1 dag siden
Har du en trykkoger Sigrid, saa tager det kun en time. Det smager hammergodt ikk?
SvarSletHej Lin
SvarSletNej - jeg har "renoveret" køkkenet fo maskiner jeg alligevel næsten aldrig bruger, så ting må tage lidt længere tid. Men dette er også værd at vente på.