søndag den 23. maj 2010

Ahhhhh


Dybt og inderligt suk over det fantastisk dejlige vejr det har været her i disse sidste dage. Jeg har været i haven og nydt det - den er jo vokset mig lidt over hovedet, da den ikke blev passet særligt godt hele sidste år - men nu er både kræfter og lyst tilbage, så det er bare så dejligt. Efter at have knoklet en del idag, fandt jeg da også lidt tid til at lufte strikketøjet i gårdhaven - det er jo en sand luksus at sidde der, fuglene "brøler", men ellers høres ingen støj - det er en lise for sjælen.
Særligt når "udsigten" fra min siddeplads er sådan et træ, vist nok en hækplante som har fået lov til at vokse sig stor. Den er så flot lige nu, og den dufter så dejligt at det er en fryd. Den smider små blomster over hele gårdhaven, så det næsten ligner sne - men af den gode slags forstås!
Weekenden har budt på fodboldkamp fredag aften og lørdag eftermiddag, begge i meget dejligt vejr. Fødselsdagsfest for Tobias lørdag aften, altid hyggeligt at komme ved Irene og Dennis - der bliver kræset for os. I morgen skal mine forældre besøges - håber at det dejlige vejr vil fortsætte mange dage endnu, selvom jeg godt kan høre at det nok ikke kommer til at gå sådan - øv.Fortsat god pinse til alle derude i blogland.

2 kommentarer:

  1. Ja, lad endelig det gode vejt fortsaette. Blev solforbraendt i gaar, men det goer ikke noget, for solen er her!!!!!!!!!

    SvarSlet
  2. Tak for din hilsen på min blog, dejligt at møde nye bekendtskaber på den måde.
    Smarte strømper du har strikket og ja, det er rart, at modtageren er glad for dem.

    SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif