torsdag den 29. november 2012

Feriecardigan fra Karen noe

Så blev det endelig tid til et indlæg igen.
Denne gang er det en Feriecardigan fra Karen Noe, strikket i Rustik naturgarn og merc. bomuld. Trøjen udmærker sig særligt ved at den er strikket flere gange, fordi strikkeren havde en periode med dårlig koncentration, og derfor ikke kunne læse eller forstå ! Dertil skal lægges at Rustik er et ganske rædselsfuldt garn at strikke med, det er hårdt, og så skiller det i tråde, så uden udelt opmærksomhed, så får man kun en enkelt tråd på pinden, og så ser der utroligt sjusket ud - og er sikkert heller ikke særligt holdbart.
Men når jeg er færdig med al denne piberi, så er trøjen altså blevet rigtig flot, og det er helt sikkert en dejlig sommer cardigan.
Den er strikket til Karen i strikkeklubben, og derfor er bisen i ryggen udeladt, ingen grund til at noget klumper bagpå når man er kørestolsbruger. Ærmerne er også forlænget til lange ærmer, efter ønske fra modtageren.
Ellers er der vist ingen ændringer, og opskriften var helt OK, hun kan jo ikke gøre for at jeg led af "alternative synsforstyrrelser".
Trøjen er prøvet, og godkendt, men jeg har ikke billeder med indhold, da vi oftest mødes om aftenen, og det gør det ret umuligt at tage ordentlige billeder.8 kommentarer:

 1. Nydelig , og flotte farver :-)

  SvarSlet
 2. Smukke farver og en dejlig trøje - ja det er ikke alt garn der er en fornøjelse .

  Marianne

  SvarSlet
 3. Den er super flot , kan godt forstå at modtager er tilfreds :-)

  SvarSlet
 4. Superflot trøje!!!

  Jeg har ikke strikket med det garn; kun mærket på det i butikkerne og synes bestemt ikke det virker som noget, der er nemt at strikke med - til gengæld ser de færdige modeller i Rustik rigtigt lækre ud og man ser ikke at der evt har været problemer undervejs.

  SvarSlet
 5. Det er sjovt, at se din variation - altså med lange ærmer. Det er en dejlig model. Jeg har også strikket med Rustic -garnet. Det er rigtigt, at man skal have et øje på det, så man får alle tråde med, til gengæld er resultatet smukt, og behageligt i brug. Skønne farver - heldige Karen :-)

  SvarSlet
 6. Den er rigtig sød og i søde farver. Jeg har godt hørt at garnet er frygteligt at strikke med, men at det til gengæld holder sig fantastisk godt i brug.

  SvarSlet
 7. Rigtig flot trøje. Måske bliver garnet blødere efter vask ?

  SvarSlet
 8. Ja, garnet er ikke udelt dejligt at strikke med - til gengæld bliver det færdige produkt så lækkert - det er blevet en smuk trøje :-)

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif