tirsdag den 4. december 2012

Prøveklud og andre småtterier

I perioder har jeg brug for at "strikke simpelt", og i sådan en periode prøvede jeg at strikke dette tæppemønster, bare for at se om jeg kunne finde ud af det. Strømpegarnsrester, en masse ret masker og så bare derudad, ude at tænke så meget.
 Da jeg mente at jeg havde styr på hvordan man gør, strikkede jeg en enkelt omgang i rødt, og lavede en hestetømmeaflukning. Nu har jeg så en lille prøveklud, jeg aner ikke hvad den skal bruges til, men det var faktisk lidt sjovt at lave.

Jeg har en niece, og hun ønskede sig så meget en "pelsvest". Hun (og moderen) havde selv købt pelsgarn og opskrift, og manglede bare en der ville strikke den. Jeg sprang til, og lad det være sagt med det samme, jeg hader pelsgarn! Og jeg bryder mig ikke om at strikke i garn der er så syntetisk, så jeg må blive bedre til at "kræve" ordentligt garn når jeg strikker for andre. Men pyt, Freja er glad for vesten - og det er jo det vigtigste.

Det sidste der skal præsenteres i dag er et par strømper til Jan. Jeg har i 2012 strikket 12 par, ikke mange er blevet vist her på siden, men på webstrik da jeg er med i en strikalong med et par om måneden. For mig har det været godt at få gang i strømpestrikningen igen. Jeg strikker både med 5 strømpepinde, og 1 eller 2 på magicloop, på den måde bliver det ved med at være sjovt, og er alligevel tilpas afslappende til at jeg kan lade op ved det.
Nu vil jeg tilbage til mit julegavestrik, både noget på tykke og tynde pinde, men mere om det efter jul.

8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin din prøveklud.
  Har du lukket af når du har strikket en stribe, og så samlet masker op næste gang du nåede dertil, eller har du ladet maskerne sidde på en pind?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lod maskerne sidde, og brugte en laaaang rundpind.

   Slet
 2. Sikke en fin prøveklud, dén slags strik har vist et navn (men det kan jeg jo ikke huske). Næ, det dér pelsgarn føles ikke særligt rart mellem fingrene, men det ser sjovt ud, jeg bruger det af og til sammen med uldgarn for effektens skyld. - ja for søren, som der bliver strikket lige nu :-))

  SvarSlet
 3. Fine ting du har strikket. Nej det er ikke sjovt at strikke i kunstgarn, men altid rart når man kan glæde nogen.
  Jeg kan godt genkende det med at have lyst til at strikke simpelt. Derfor har jeg også altid flere strikke projekter liggende af varierende sværhedsgrad.

  SvarSlet
 4. Det ligner da sådan et godt gammeldags kludetæppe - spændende om du kommer til at lave mere :-)

  Pelsgarn - næh heller ikke her, men kan godt forstå, at en pige kan forelske sig i sådan en vest :-)

  SvarSlet
 5. Dejlig blog du har. Jeg glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 6. Trenger du et lån? Send oss ??en remy.credit111@gmail.com e-post (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå innen de neste 6 timene uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag, vi gir lån til 2% rente og send oss ??en e-post nå for det presserende lånet dittSend oss ??en e-post email; remy.credit111@gmail.com (remy.credit111@gmail.com)
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com

  SvarSlet
 7. Vi er spesialister på finansielle tjenester
  Nedenfor er fortsatt våre tilbud:

  BRYAN CROWNS SERVICE LÅNESELSKAP Tilbyr:
  A. 2 % og 3 % verdensomspennende privat kontantlån og prosjektfinansiering.
  B. Verdensomspennende handel med kryptovaluta.
  C. Finansielle bankinstrumenter som Bank Guarantee (BG) og Medium Terms Notes (MTN) på både litt erfarne Lease og Fresh Cut (FC) basis.
  D. Ledige verdensomspennende mandat-/konsulentstillinger som skal plasseres på 3 % provisjon for hver avtale som initieres og avsluttes.

  Interesserte søkere på finansielle tjenester bør kontakte oss for vårt vedlegg / lånesøknadsskjema. Tilbudet er åpent for både sertifiserte og ikke-sertifiserte søkere

  vi er her for å møte dine økonomiske behov

  Med vennlig hilsen
  Alan Scott,
  Senior finanskonsulent.
  BRYAN CROWNS SERVICE LÅNESELSKAP
  bryancrownserviceloan@gmail.com
  telefon/whatsapp: +1(870)264-2247

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif