lørdag den 3. december 2011

Forsinket åbning

Så blev det min tur til at åbne pakken i Unikarinas kreative pakkekalender. Min "åbnedag" hed 2. december, og der var gjort klar til at jeg efter en dagvagt, kunne nå hjem og fotografere i et svindende dagslys. Sådan kom det ikke til at gå. Der var (alt for) mange syge på mit arbejde, så det blev til en aftenvagt oveni - derfor må jeg bede om undskyldning for ikke at have lavet dette indlæg d. 2. december, men nu kommer det - og det var værd at vente på for mig.
 Jane fra pilfingers verden har sendt mig en rigtig dejlig julepakke. Hun undskylder med at hun har haft meget om ørene, og at hun har syet det sidste med et barn på skødet, - men kære Jane, jeg synes at det er så flot. Dette juletræ er indsat i et kort, og selvom det er et træls blitz-billede, kan det nok anes at det ikke er for folk med sarte øjne. Hvert sting er så lillebitte. 
 Der var hjerter, store syet i noget lækkert rødstribet stof, med lidt sving på - de er så flotte, og de skal hænges op, så vi kan nyde dem hver dag lige til d. 6 januar. Der var lækre tykke filtede grydelapper, sådan nogen man ikke kan brænde sig igennem, og med den flotteste finish med  rødstribede bændler syet på med træknapper. Det giver et dejligt rustikt look, som jeg godt kan lide - de vil pynte i mit køkken op til jul - og det kan godt ske at jeg glemmer at putte dem i julekassen, når der skal ryddes væk igen, for de står til at blive yndlings ! Der var også en flok stjerner lavet gennem et bæredygtigt projekt igennem Danmission af kvinder i Tanzania.
Tusind tak Jane jeg er helt overvældet, det er så flotte ting du har sendt mig, og jeg vil fremover følge med på pilfingers verden da jeg tror at der er inspiration at hente for mig.
Til sidst endnu en gang tak til Unikarina fordi hun holder os i gang her i december. Det sidste billede er et nærbillede af det flotte ophæng på grydelapperne - jeg tror at jeg kommer til at tyvstjæle idéen.
 

4 kommentarer:

 1. Hold da op, nogle skønne kalendergaver du dér har fået Sigrid. Jeg kan godt forstå din begejstring over grydelapperne. De er dejligt rustikke, som du også selv skriver. Den ide vil jeg også "låne"!!

  SvarSlet
 2. Åh tak for alle de roser....Dejligt, at tingene kunne bruges.
  Grydelapperne strikkes af PERU garn - 50 til 55 masker og så ellers derudaf - og videre i vaskemaskinen på 40 grader. Jeg har brugt dem som afslapnings-strik i flere år. Har siddet ved mine forældres sygelejer, strikket og strikket - og nu, hvor hverdagen presser fra alle sider, er det fantastisk bare at strikke og ikke skulle tænke!
  Jeg er IKKE god til at skrive på bloggen, men kig bare forbi.
  Kærlig hilsen JOAN

  SvarSlet
 3. Sikke nogle skønne ting du har fået i pakkekalenderen.
  Rigtig god lørdag til dig.

  SvarSlet
 4. Du er en heldig quinde! Det er virkelig flotte ting!
  Jeg skyndte mig forbi Pilfingers verden - kan godt se, at jeg bliver nødt til at følge med der!

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif