søndag den 27. november 2011

Der er noget i luften...

Når det er 1. søndag i advent er det tilladt at begynde at pynte lidt op her på matriklen. Vi er ikke til meget, eller overdådigt, julepynt, men holder af det enkle.
Adventskransen, hvis den kan kaldes i krans, er lavet i en smuk træskål som Jans far har drejet engang for mange år siden. Han var møbelsnedker, og vi har heldigvis flere ting han har lavet. 4 røde lys, og så en masse kogler fra haven, sammen med stjerneanis, nelliker og hel kanel. Det dufter helt vidunderligt, og ji min optik er det rigtig julet.
Jeg er med i en i en kreativ pakkekalender, og jeg glæder mig allerede til jeg får tilsendt en pakke fra en indtilvidere ukendt giver. Der bliver lavet så smukke ting rundt i blogland, og jeg føler mig heldig at jeg får en gave fra en af alle disse dygtigt håndværkere. Men jeg skal jo også .... så efter at være ramt af noget der ligner panik, så har jeg fået tænkt noget sammen som jeg håber kan bringe lykke der hvor det lander. Men huha - hun er bare selv så dygtig - og kreativ.
Om der ikke bliver strikket her, jo det gør der, og jeg nyder det i fulde drag. Det bliver ikke mindre af at jeg nu kan læse om hvordan strikning kan  helbrede stress. 
Jeg vidste det jo godt, for jeg har selv benyttet mig meget af det da jeg for to år siden var gjort helt ukampdygtig af stress. Den trøje som jeg strikkede på dengang afgik ved døden, men det ændrer ikke på at det stadig er vigtigt for mig at sidde lidt med strikketøjet hver dag. 
 Så mellem andre ting så strikker jeg hjerter, som filtes i 
maskinen. opskriften har jeg her fra og jeg synes at de er så nuttede. 
Til sidst et nærbillede af "dufterierne", det er en skam at man ikke kan sende dufte ud i blogland - men I må nøjes med billedet.


 

4 kommentarer:

 1. Kære Sigrid!
  Der er pakke på vej til dig, men JEG blev i den grad ramt af panik, da jeg så din fantastisk flotte blog og alle de skønne ting du laver. Håber alligevel, bare det, at der kommer en pakke med DIT NAVN PÅ, kan hygge lidt. Jeg er IKKE kunsthåndværker på nogen måde.
  Kærlig hilsen Joan

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig Joan - jeg elsker at få pakker ;-D

  SvarSlet
 3. Enig - både med hensyn til strikkeriets velsignelser og den nedtonede, men enkle og fine julepynt :-)

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif