torsdag den 4. oktober 2012

Striber

 En aften for længe siden kom jeg til at tænke på at min mor da snart havde fødselsdag, og at hun havde talt om en hæklet vest i nogle varme farver, gerne noget med mørke rød.
Jeg kan godt hækle, men det er jeg ikke trænet i mere, så jeg tænkte at jeg måtte kunne strikke et eller andet, som kunne opfylde ønskerne.
Faster Mettes striber var her og der og allevegne, men jeg kunne ikke få ravelry til at du den aften jeg ville igang. Jeg har en del (faktisk ret meget) Kauni garn, jeg købte til et ophørsudsalg, så jeg var klar til at gå i gang. Derfor blev Hanne Pjedsteds "Ane" brugt som skabelon. Den findes på Filcolanas side og den var lige til at gå til.
Mors vest, eller ærmeløse trøje, eller hvad sådan en sag nu kaldes blev strikket af en slags Kauni,  men striberne blev begyndt forskellige steder på nøglet, på den måde blev den smukt stribet, uden at blive alt for vild.
I søndags tog vi så til Brande for at fejre hende, og trøjen blev godkendt, hun så faktisk ud som om hun blev temmelig glad for den, og det er jo dejligt at være glad giver, når det man laver kan bruges.
Når vi nu var i Brande i søndags, så var jeg naturligvis også en tur på Remisen til Brandestrikkefestival et fint arrangement, og jeg kommer sikkert igen når det afholdes næste gang om to år.
Da jeg var færdig med Kaunistriberne til min mor, slog jeg op til en mere, denne gang til mig selv, og derfor blev den ændret lidt, så den er til at trække over hovedet, det kan jeg nemlig bedst lide. Den er strikket i to forskellige farver, og lidt sprælsk, uden at det er for meget. Den er så dejlig at have på, og bliver nok en fast del af arbejdsbeklædningen her i den kolde tid.

6 kommentarer:

 1. Den farveglade bluse er bare så flot :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Mona, jeg er også superglad for den.

   Slet
 2. Flotte striber - både dine og din mors :)

  SvarSlet
 3. Du strikker de skønneste ting og i farver, man kun kan blive glad af. Og så kan jeg se du har et indlæg om Barcelona. Jeg skal til Barcelona i slutningen af oktober på konference, ved du hvordan vejret er påklædningsmæssigt på det tidspunkt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rosen Lene.
   Vi har været i Barcelona 5 gange, og er vilde med den dejlige by. Sidst i oktober er det ved at blive efterår, så heldige dage er i t-shirt, ellers cardigans, lange bukser, og på dårlige dage regnjakke, eller let efterårsjakke ( mellem 15 og 20 grader )
   Heldige dig der skal til den skønne by, jeg håber at du finder lidt tid til at komme ud i byen.

   Slet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif