tirsdag den 11. oktober 2011

Rundkørsel og stilstand

Jeg har strikket en rundkørsel, og det var sjovt. Alle teknikker lært på workshop ved Bente Geil, og husket ud af det kompendium jeg fik med hjem. Flerfarvet opslag, ikke svært, men anderledes end de opslag jeg plejer at benytte. Flerfarvet patent - det er bare sjovt, jeg elsker at strikke patent. Så et lille stykke med dobbeltstrik, og det holder jo lige hjernen klar. Afslutning i tofarvet aflukning, med en lille finesse i at dobbeltstrikstykket skulle deles ud på to pinde og aflukkes hver for sig. Jo - jeg følte mig underholdt hele vejen. Har du også lyst, så findes opskriften lige her; Geilsk rundkørsel.
  Jeg valgte at strikke i "den gamle Geilsk tyk uld". Jeg købte lidt (host) da hun solgte ud, og jeg ville gerne have et meget rustikt udtryk. Det er lykkedes rigtigt godt, og modtageren var heldigvis godt tilfreds. 
Men ellers står strikkeriet lidt stille her på matriklen, der bliver strikket lidt strømper, men jeg har lavet en aftale med mig selv om at der ikke må startes nyt op inden drengegenseren er færdig, og af en eller anden grund er den bare lidt svær at holde gejsten på. Nogen gange kan jeg undre mig over hvad det er jeg kører fast i, men jeg har da fundet ud af at det ikke er særligt sjovt at strikke samme trøje flere gange - og selvom jeg forsøger at snyde mig selv med at trøjen jo får et andet udtryk når det er andet garn, ja så skal jeg altså lave hårde handler med mig selv for at holde focus. Men nu er den snart færdig og jeg kan starte nyt!
Sidste billede er også af rundkørsel, som med et snuptag bliver noget rundt til at have om halsen.

11 kommentarer:

 1. Lækre farver! Jeg kan simpelten ikke stå for de lilla farver.

  SvarSlet
 2. Den er helt vildt skøn, den bliver jeg nok nødt til at lave.

  SvarSlet
 3. Jeg ville også gerne have været til workshop med Bente Geil på Fanø, men da jeg forsøgte at melde mig til 10 timer efter tilmeldingen var åbnet, var denne workshop overtegnet!
  Men nu får jeg så en opskrift, der har noget med workshoppen at gøre. Den har jeg lige printet ud, tak for det tip.
  Din rundkørsel er blevet meget lækker, ser det ud til.
  Jeg glæder mig til at se drengegenseren færdig - og så til at se et nyt projekt fra din hånd.

  SvarSlet
 4. Ser spaendende ud med den flerfarvede patent.
  Hold ud, du skal nok blive faerdig, og saa kan du jo taenke paa alt det dejlige du saa skal igang med hihi.

  SvarSlet
 5. Det er ikke altid helt nemt at dechifrere, hvad det er, der gør dét - det man bare ikke kan holde ud at strikke videre på - har selv et par projekter i kurvene ;-)

  Flot rundkørsel og sandelig også et par fine sokker :-)

  SvarSlet
 6. Jeg har også et par projekter liggende, som ikke kommer videre. Når andre ser dem, synes de det ser helt vildt spændende ud - det hjælper heller ikke!!
  Tak for tippet med Rundkørslen og den tykke uld, som jeg jo også forøgede lageret med dengang.

  SvarSlet
 7. Din Rundkørsel er skøn!!!!

  Håber du finder strikkeglæden ved drengegenseren frem......(jeg ville nok bare bryde aftalen med mig selv og strikke noget, jeg gider strikke, men kan godt se at det "kedelige projekt" så nok aldrig ville blive færdigt).

  SvarSlet
 8. VILD flotte farvekombi du har sat sammen FLOT!

  SvarSlet
 9. He, jeg tror din og min rundkørsel er lige de samme farver.
  Sigrid længden på ponchoen på min blog er præcis som på det billede af modellen i bladet, jeg viste nogle få indlæg længere nede.

  SvarSlet
 10. Så flott din rundkørsel ble i lilla farger. Har selv vært og sett på oppskriften, men har ikke funnet det rette garnet enda :-)))

  SvarSlet
 11. Tak for anmeldelsen Sigrid, hvor er den flot, jeg vil forsøge mig udi endnu éen af Bente´s kreationer.

  kh Jane

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif