torsdag den 23. juni 2011

Langarmet 12 årig

Så bliver Genser Nr 20 præsenteret, selvom den var for lille. Dvs den passer lide præcis nu, men sådan en 12 årig vokser jo noget ujævnt, og lige nu er hans arme bare så lange, og det havde jeg ikke lige fået tænkt ind i trøjen.
Den bliver så bare lagt lidt til side, der er flere drenge i familien.
Mønsteret er et Mandarin Petit fra sandness Garn. Jeg kan ikke lige finde ud af hvilket hæfte det hører hjemme i, da jeg kun fik kopi af opskriften. Garnet er købt i Odense hos tanterne. Mønsteret er rigtigt fint, nemt at strikke, men jeg måtte starte mønsteret op 3 gange, og først da der kom 22 maskemarkører på gik jeg styr på det. Aner ikke hvorfor det skulle drille så meget, men da først mønsteret sad, så gik det fint. Trøjen er strikket i ren bomuld, og det er jeg som tidligere skrevet, ikke så vild med at strikke i. Halsaflukningen skulle bare lukkes af i ren ret, men jeg frygtede at det ville blive for stamt, så jeg valgte at bruge en elastisk aflukning, som jeg har "lært " her.
Trøjen var som sagt for lille, men blev ellers godkendt lige på stedet, såden en ville han gerne have. Derfor gik der bud til Rasmilla efter noget yndlingsgarn i marineblå og råhvid. Så bliver samme trøje strikket på en pind større, og med dobbelt garn. Den bliver rarere at strikke, og større, så han kan bruge den lidt ængere - en win-win situation.
På strikkepindene findes nu en Lilly med bløde blade, i et lækkert babyalpaca-bomulds garn.
Raya er gemt lidt væk, da den kommende ejer meldte sin ankomst til matriklen, og hun behøver jo ikke at se den før den er færdig - vel ? Men den er stadig sjov at strikke, og den bliver lækker for alle pengene.
Jeg har været på posthuset med en pakke, jeg deltager i en garn og the bytteleg, og jeg skulle sende gaven til Sverige. Jeg synes at det er så hyggeligt at få gaver, også at gå og finde det der skal sendes. Økonomisk er det nok en temmelig dårlig forretning, men alt skal heldigvis ikke gøres op i penge. Til sidst endnu et billede af Nr 20. Jeg ved godt at det ikke betyder så meget, men det er nu hyggeligere at strikke noget med et rigtigt navn istedetfor et nummer !

6 kommentarer:

 1. Det ser spændende ud , det mønster der er i trøjen. Ja, de er lidt ujævne i det i den alder - godt at have andre aftagere så!!

  SvarSlet
 2. Fin og klassisk drengetrøje! Ærgerligt at han ikke kunne passe den.

  SvarSlet
 3. Skøn trøje og dejligt, at den kan passe en anden dreng ;-) Havde helt glemt den gode gamle kombination af marine og hvidt/råhvidt - så flot :-)

  SvarSlet
 4. Hvor aergeligt at den ikke passede naar han nu saa gerne vil have een. Det bliver saa arbejde igen til dig. Ja, moenster synes jeg altid er svaerere at at faa til at "sidde", naar jeg strikker i moerkt.
  Ann's side kan man laere meget af. Den moebius maa jeg lige ind og tjekke.

  SvarSlet
 5. Hej Sigrid! Tusen tack för det fina paketet som låg i postlådan idag när vi kom hem efter midsommarfirande. Det ska bli så spännande att testa lite nya tesorter. Blev så glad att jag fick ett garn som jag gillar och lite godis. Bild kommer på min blogg när jag hunnit fota det. Det är också roligt att hitta till din blogg och jag ska titta runt mer här en annan dag, för den ser så intressant ut.
  Ha det så gott.
  Kram Birgitta

  SvarSlet
 6. Tusind tak til for jeres komentarer - det glæder og luner altid.
  Og velkommen til Birgitta - en dejlig måde at få nye blog-venner på.

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif