onsdag den 1. december 2010

Jeg fik en pakke

Så dan stod der på det kort der var med i min pakke. Jeg fik men pakke i dag fordi jeg har tilmeldt mig Unikarinas julekalender. Og jeg har glædet mig - synes at det er så sjovt at få en gave fra et vildt fremmed menneske,
og se hvad hun tænker at jeg skal have.
Gaven kom i går, og allerede der blev min nysgerrighed spændt til bristepunktet, for der var den fineste lille visitkort ved - - og den kom fra en smykkedesigner!
Det er godt at det rammer en fridag, så jeg i ro og mag kan lave min kaffe, sætte mig stille ned - og pakke op. Og se - de fineste øreringe, og jo Ilse - grøn er lige min farve. Jeg elsker alt i grønt, så tusind tak skal du have, de vil blive brugt flittigt.
Nu må jeg så ind i lænestolen, for jeg skal jo også selv være færdig med min gave. Hav en god dag derude - og endnu engang tak til Ilse for de flotte øreringe. I kan se Ilses sager på
http://www.my-own.dk/

7 kommentarer:

 1. Sikke en pakke. Øreringene er bare så flotte.

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt, at du kunne lide dem.
  Øreringene er af sølv med en oval af rutilkvarts samt en amasonitperle og en aventurinperle. Dertil sølvmellemled og en lille sølvcirkel.
  Og jeg har skam også været spændt på, om det lige var noget, og om du var til sølvsmykker.... dejligt initiativ med denne pakkekalender. Jeg glæder mig til det bliver min tur. Min pakke ligger vist på posthuset nu :-)

  SvarSlet
 3. Dejlig pakke du der fik. De kunne også se pæne ud i mine ører, er jeg sikker på. Glæder mig også til at se min pakke, når den dukker op :o)

  SvarSlet
 4. Ih, så fine. Sikke en dejlig gave. Og så har jeg fundet vej til din side :)

  SvarSlet
 5. Tusind tak for alle kommentarene - Jeg er pavestolt over at have sådan nogle flote øreringe. Velkommen til Mette b.

  SvarSlet
 6. Hvor er de flotte. Sikke en overraskelse at faa, og saa ovenikoebet paa en fridag. Det maa have vaeret helt igennem en fantastisk dag.

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif