tirsdag den 26. oktober 2010

Overspringshandlinger.....

Da yngste for en tid siden spurgte om jeg ville strikke et slag til hende, sagde jeg naturligvis ja. I samme ombæring pålagde jeg mig selv et besøg af Frøken Diciplin, da jeg godt vidste at det var et større arbejde jeg kastede mig ud i (pssst - og lidt kedeligt). Men når jeg så ikke må strikke på andet, så kommer der godt nok let andre idéer der skal afprøves, og laves. Jeg kom i tanke om at jeg, for snart mange år siden, lavede nogle pastaengle. Det kunne jo være
dejligt at have nogle flere af dem til
troldegrenen når det om ikke så længe er tid til at pynte til jul igen. Som tænkt så gjort, her er de så de første af en serieproduktion.
Ved at surfe rundt i blogland blev jeg ramt af andre idéer, bl.a. af Karen Klarbæk. Hun er god for mange skønne idéer, så kan man jo selv sortere reklamerne fra. Men jeg fik da lavet et par dåser til mine strikke pinde.
Under denne surfen rundt i blogland ramte jeg også denne blog, som bestyres af en entusiastisk varm kvinde, som gerne vil gøre noget godt for andre, og badadam, jeg vandt, så nu har jeg endnu mere at strikke til de hjemløse af. Jeg lægger jo både arbejde og garn til, tilgengæld strikker jeg måske ikke så meget. Jeg forsøger at nå 12 ting om året, det når jeg ikke i år, men det skyldes
forår og sommers manglende overskud. Noget tyder heldigvis på at jobskiftet er ved at vise sig i et øget overskud. Jeg sætter umådelig meget pris på mit nye job, og jeg elsker at jeg bare kan holde helt fri når jeg ikke er på arbejde. Jeg elsker mine hverdags fridage, og weekendarbejdet er lidt hårdt, men meget meget hyggeligt. Da tager vi mere tid til at hygge sammen med beboerne, til gensidig glæde.
Efterårsferieugen bød på besøg af yngste et par dage, og af to børnebørn i andre to dage. Disse knægte elsker hjemmestrikkede strømper, og de er helt vilde med selv at vælge garn. Så garnkassen blev tømt ud på køkkengulvet, og de gik igang med at vælge - og det kan nu godt være lidt overvældende når der er så meget at vælge imellem. Nu vil jeg vende tilbage til slaget, og få det færdigt !!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif