torsdag den 14. oktober 2010

Genbrug

Noget af det jeg tillader mig, som en lille luksus på en hverdagsfridag, er en tur i vores genbrugsbutik. Jeg finder ofte lækre ting, men synes selv at jeg er god til at begrænse mig til noget vi har brug for. Når jeg så falder over sådan en lille vase i presset glas, og som helt sikkert er en gammel sag, og den kun koster 15 kr, jå så har vi helt sikkert brug for den. Host host.
Så stod der også lige sådan en avisholder, i noget flot retrostof. Den er helt iorden, ikke noget der skal repareres, den kan gå lige ind ved siden af min lænestol og være strikketøjsholder.
Det den holder på i første omgang er slaget til min yngste datter - et temmeligt stort strikketøj, som sørger for at holde mine lår varme. den er dejlig - og jeg er sikker på at jeg havde brug for den !

3 kommentarer:

 1. Sådan en kan man altid bruge til strikketøj.
  Vasen er faktisk rigtig flot.

  SvarSlet
 2. Ih, jeg er ogsaa tosset med genbrug. Herlig lille vase du der fandt, og en strikketoejsholder er altid nyttig. Godt gaaet.

  SvarSlet
 3. Jeg har også sådan en avisholder til mit strikketøj:-) Den er nemlig superfin og let at flytte rundt med alt efter hvor man sidder med sit strikketøj.

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif