søndag den 15. august 2010

En helt fantastisk dag

Jeg har brugt det meste af en lørdag sammen med min strikkeklub - og hvilken dag. Vi startede hos Karen til rundstykker kl. 9. Snakken gik fra første færd - og vi var glade og spændte. Det var første "studietur" vi har arrangeret - og nok ikke den sidste. Alle fem ind i AnneGrethes bil og så gik turen sydover. Målet var Gårdbutikken Katrinelund. Et meget dejligt sted  og hvor er det egentligt heldigt at det ligger så langt væk ;-)
Der var ikke nogen af os der manglede garn, eller opskrifter elller noget som hlest andet, men efter en times gramsen var poserne alligevel fyldte.
Karen som ikke længere selv kan strikke, fik købt noget garn så vi andre kan strikke for hende. Bare fordi man ikke kan selv skal man ikke snydes for hjemmestrik. Det er vist devisen i gruppen, så alle strikker for Karen - og det går fint.
Da vi havde brugt alle vores spareskillinger kørte vi til Vrads og her fik en en helt fantastisk frokost. Lokalerne er så hyggelige og maden var helt forrygende.
Mit kamera lå, som altid, godt og trygt hjemme på komoden - men I må forsstille jer 5 dejlige kvinder med røde kinder af begejstring over dejligt garn - fornem betjening, dejligt mad og så lige en øl eller rødvin alt efter smag. Jo - disse fem kvinder var tæt på at være "rigtigt lykkelige".
Vel hjemme igen blev der taget et billede af mihn fangst - som også lidt er Karens fangst.

3 kommentarer:

 1. Kan lige forestille mig hvor hyggeligt I har haft det.....dejligt med sådan en inspiration´s tur.

  Skønne ting der er kommet med hjem, det bliver spændende at se hvad der kommer ud af det : )))

  SvarSlet
 2. Der er noget at gaa i gang med. Og du fik jo ogsaa fyldt op hos geilsk haha. Lyder som om I har haft en superlaekker tur. Og naeste gang maa du godt tage kameraet med tak.

  SvarSlet
 3. Hvor er det skønt at høre, at I allesammen strikker til Karen, der ikke længere kan - det er da super :-)

  Lyder som en herlig tur og jeg skal love for, du har "fanget" et godt bytte :-)

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif