lørdag den 27. februar 2010

Så er jeg med i blogland.

Så kom dagen hvor jeg fik oprettet en blog, til fremvisning af mine "værker".
Her sidder jeg ved computeren, den er en interessant tidsrøver, men også der hvor jeg følger med i en masse spændende strikkeres blogs - det giver god inspiration til selv at komme igang.
Det hjælper mig også til at acceptere at når man er strikkegal, så er der ikke noget i vejen med at have garn for en formue liggende, "just i case".
Der er heller ikke noget i vejen med at have flere arbejder igang på samme tid, det er faktisk meget udviklende - har jeg læst mig til.
 Dette tørklæde som er striket hen over vinteren er til min mor, den er strikket ud af et strikkekit som jeg købte ved hedengangne LUND+LUND. de var længe mit foretrukne indkøbssted, så da de valgte at stoppe og holdt ophørsudsalg, så blev der indkøbt til trøjer til 2 af mine piger - de er strikket i Naviagarn - men der er desværre ikke taget billeder - jeg vidtse jo ikke at jeg ville få brug for det.

Strømper er der også blevet strikket, dem strikker jeg en del af, da min mand ikke bryder sig om at gå i andet end hjemmestrikkede sokker. Jeg køber strømpegarnet her:
Her får jeg de skønneste forskellige strømpegarner, men ind i mellem så synes Jan at  det bliver lidt for feminint - så er det jo godt at jeg har en datter som meget gerne vil have dem.
Det sidste strikkearbejde, som er færdiggjort er Krysantemum, strikket som en gave til min gruppeleder Line på hendes 40 års fødselsdag. Havde lyst til at give hende noget helt for sig selv. Den er sjov - og lidt bøvlet at stikke i hovederne, mens den lange "krop" er rent tv-strik.
Opskrift købt her :
www.sommerfuglen.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif