søndag den 3. marts 2013

Forårsbluse

 Nu kan det kun gå for langsomt med at få foråret indstalleret i naturen. Men så længe det stadig fryser om natten, må jeg nok væbne mig med tålmodighed. Det forhindrer mig heldigvis ikke i at strikke til foråret. Valget faldt på en bomuldsbluse i grøn, som rigtig græsgrøn. Den blev fundet i en netbutik, jeg husker ikke hvilken, men det er en af yndlingsdesignerne der har kreeret den. Jeg har så lavet den om til en kortere bluse med korte ærmer, såden kan jeg nemlig bedste lide bomuldsstrik, jeg synes at det bliver for tungt hvis det er lange modeller med lange ærmer.
Jeg ville da gerne have fremvist den med indhold, men jeg er alene hjemme idag, så det må vente, jeg kan bare sige at den er dejlig, og den sidder lige som den skal.
Jeg har også stikket en "Bifrost", eller i hvertfald noget der ligner en glad regnbue.
Det var Karen i strikkeklubben, der havde forelsket sig i nogle striber i Kauni. Jeg tog igen udgangspunkt i Hanne Pjedsteds "Ane". Karens husbond ønskede sig stribede sokker, så billedet viser familiestriber.
Nu vil jeg strikke videre, mens jeg venter på foråret.

5 kommentarer:

 1. Fine forårs-farver du har haft gang i :)

  SvarSlet
 2. Så fine ting du har strikket, dejlige, glade farver.

  SvarSlet
 3. Sikke nogen fine trøjer. Jeg har også slået op til en sommer bluse. Så er der en chance for at jeg har den til sommer.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 4. Glade forårsfarver :-) Det er en rigtig dejlig model den øverste (ja, da også den nederste). Jeg sidder også og strikker med forårsfarver og glæder mig over solen, når den er der.

  SvarSlet
 5. Tak for jeres dejlige kommentarer - ja nu skal der farver på tilværelsen

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif