onsdag den 22. august 2012

Fyrtøjet

På en helt fantastisk sommerdag fejrede vi denne lille mands 5 års fødselsdag. Da han pakkede denne pakke op udbrød han glad: "en strikketrøje", og mit strikkehjerte svulmede.
Trøjen er Fyrtøjet, og opskriften kommer  herfra.
En helt igennem fantastisk opskrift, alt velbeskrevet, og man er underholdt hele vejen igennem. Garnet er Supersoft fra lageret - mest fra Holstgarn, men også lidt fra Veller.
Som det ses af billedet her ved siden af, så er trøjen ret hurtigt blevet omdøbt til "skydeskive", eller "pletskud", og når man så udlåner sin ambrøst til storesøster, så kan det vist godt blive lidt farligt.
Hvad er der så på pindene nu ?
Tjoh - jeg har vist gang i en del projekter. Der er strømper i gang, men det er der faktisk altid. Jeg strikker også på en Feriecardigan til Karen fra strikkeklubben. der er gang i to forskellige "gaveting" til to piger som har fødselsdag her sidst i august og først i september. Der er gang i en kjole til ældste, og så er der også (et eller andet sted) en Vandløb til Jan. De næste par uger skal vist bruges til at afslutte noget, men men - nu får vi se, der kunne jo dukke en fristelse op.
Sidste billede denne gang er endnu et billede af Fyrtøjet, og den helt igennem gennemtænkte sammenstrikning af krop og ærme. Intet mindre end genialt.
 

3 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig dreng, der sådan sætter pris på at få en strikketrøje i fødselsdagsgave, gid han altid må have det sådan. Hjertelig tillykke med ham.
  Det er nu også en superflot trøje og du har ret i, at opskriften er virkelig gennemtænkt.
  Måske man skulle tage armbrøst og pile fra storesøster.

  SvarSlet
 2. Smuk trøje til en smuk dreng - og så er den smukt strikket!!

  SvarSlet
 3. Hvor er han sød med trøjen på. Og man ELSKER jo børn, der er glade for strikket tøj :-)

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif