torsdag den 10. marts 2011

Helt uvidenskabeligt om strømpestrikning

Toeup strømper med kilehæl er nu forsøgt her på matriklen. Som det ses på billedet blev det overhovedet ikke godt første gang. Men jeg må også konstatere at med den føje vrist Jan har, så passer strømper med "flaphæl" meget bedre, fordi jeg der kan lave en større kile, og dermed en bedre pasform.
Når det er sagt, så er jeg også helt sikker på at strømper fremover strikkes to ad gangen på en lang rundpind og magic loop. Det er simpelt hen genialt. Så tak til alle jer der anbefalede det.
Men bortset fra strømpestrikning, så står det hele lidt stille her. Jeg har fået så ondt i den ene skulder, og det hæmmer lysten til at strikke. I stedet er der så blevet ryddet op i strikkekurven. Jeg strikkede på et sjal med påfuglemønster - og tanken var at det skulle være bredt og langt. Fakta var bare at med det garn jeg havde ville det blive meget kort hvis jeg fortsatte i den bredde jeg havde slået op i. HMRFFFF - det blev trævlet op, og ligger nu i kurven som garn til et andet projekt engang. Jeg strikker lidt på vandløb til Jan, men det går ikke så hurtigt, for jeg kan ikke huske mønsteret i hovedet, så det kan jeg kun strikke på når jeg kan lytte til musik, det går ikke til forbold i TV.
Jeg skrev først på året at jeg ville strikke nogle huer af noget af al mine strømpegarns rester, og da jeg så kom forbi denne blog, så var der ligesom lagt op til at der kunne blive strikket et par huer eller tre. Strikket i dobbelt strømpegarn, - og med magic loop.

3 kommentarer:

 1. Det er ikke nemt, når man bevæger sig ud på dybt vand og prøver en ny hæl.
  Mit første forsøg med den hæl, du har været i gang med, faldt heller ikke helt heldigt ud. Jeg blev nødt til at lave den om for at undgå "hullerne". Heldigvis lykkedes det, for hælen sidder rigtig godt.
  God bedring med din skulder.

  SvarSlet
 2. Jeg maa ogsaa igang med stroemper paa rundpind. Et totalt traet af at skulle strikke stroempe nr 2 hihi.( men proeve noget nyt er altid "farligt" hihi.
  Soede huer du har lavet.

  SvarSlet
 3. Har også prøvet til et par gange, fandt ud af at for at undgå de huller, så saml maske op i hullet med en hæklenål, så den lukker, derefter strik den nye maske sammen med en af de andre. Også at stoppe før der er for lidt masker i hælen, så bliver den ikke så spids. Men du har ret i at den gamle hæl er bedre til en høj vrist.

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif