torsdag den 3. februar 2011

Ikke helt op at ringe....


Jeg er, gennem inspiration fra mange andre bloggere, igang med at prøve forskelligt garn.
Denne gang er det  Heavens Hand, købt ved Slavi. Jeg manglede et strikketøj der passede til en masse tennis og håndbold i fjernsynet. Det plejer at være strømper, men "citron"opskriften tiltalte mig - så den kom på pindene. Slavi har oversat opskriften, den findes på hans blog. Den er nem at følge, og bortset fra at jeg lavede den lidt større, og den sidste flæse lidt mindre "flæset", så er det bare lige ud ad landevejen.
På min sidste hverdagsfridag kom Frk. Diciplin forbi, og så blev sjalet vasket og blokket
(jeg er nødt til at huske at ønske mig bloking wires, for jeg hader at ligge der på knæ med 1000 vis af kanppenåle).
Jeg synes at garnet var OK at strikke med, men havde nok forventet at det ville hæve sig op på et højere herlighedsniveau, når det var vasket, det gjorde det ikke, så hermed er dommen klar. Jeg skal ikke strikke mere i dette garn. Det er smukt, men ikke lækkert! 
Da hun nu var her, hende Frøkenen, så brugte jeg hende også lige til at få startet strømper op på magic loop. Jeg har længe ønsket at lære at strikke toe-up  strømper, men tog lige en lille omvej. Nu er jeg igang med at strikke strømper med den godt gennemprøvede opskrift, men med magic loop, - og begge to på en gang. Jow jow, der sker noget her på matriklen.


5 kommentarer:

 1. Super flot og en rigtig dejlig farve:)

  SvarSlet
 2. Superlækker umoden citron ;-)

  vad er det, der gør at du ikke synes garnet er lækkert - har ikke selv prøvet det, men kun hørt godt om det?

  SvarSlet
 3. Det er et flot sjal du har strikket, skøn farve. Det er ærgeligt det du skriver om garnet. Jeg havde nemlig overvejet at strikke en kjole i det.

  SvarSlet
 4. Garnet er som jeg skriver smukt, farverne changere og spiller rigtigt flot - men jeg synes at det er lidt stift,hårdt og uelastisk også efter vask - og så er det ikke kradsefrit. Det er ikke et umuligt garn - men levede slet ikke op til mine forventninger. Cascadegarnet er meget blødere.

  SvarSlet
 5. Men hvor er det bare blevet flot at se på.

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif