lørdag den 8. januar 2011

Velkommen 2011

Nu må det vist være tid til at få afsluttet 2010, og sagt pænt goddag til 2011.
Af strikkerelaterede julegaver var der et topstykke i str. 10 år, dejligt strikketøj, tv-strik når det er allerbedst. Viggo strikket i str 5 år, jeg synes at den blev rigtig god, og den kunne godt få en bror eller søster tror jeg.
Der blev også strikket en hue i alpaca til yngste - og resterne blev mellem jul og nytår omdannet til to ørevarmere til 2 af pigerne. Min far fylder år mellem jul og nytår, og han blev bl.a. begavet med et par hjemmestrikkede strømper, strikket i Ingelises strømpegarn. Vores kamera har desværre holdt juleferie, derfor ingen fotos af disse ting - men pyt, sort alpaca lader sig så dårligt fotografere.
En lille lynstatus over strik i 2010, er at det vist egentligt er gået helt godt med det. Eneste fuser var "krydsogtværs", men den blev så trævlet op med hård hånd, - og fortrængt!
Af det mest vellykkede tror jeg at vendestriksjakken er - men også sjalet i Kaunigarn var jeg vild med.
I 2011 vil jeg strikke Vandløb, af Annette Danielsen, til Jan, den er på pindene.
 Så skal jeg selv have en cardigan, - tiden må vise hvad det bliver. Der skal strikkes strømper - de er i høj kurs. Af særlige indsatsområder i år er at alle strømpegarnsresterne skal omsættes i huer til hjemløse. Der skal arbejdes lidt med sammensætningerne, men det kan blive godt. Ellers er det fortsat fokus på at have det godt, nyde livet, glæde mig over mit nye arbejde, og lade være med at ærgre mig over det jeg alligevel ikke kan gøre noget ved.
Til sidst vil jeg fremvise en sensation fra vort lille hjem - en blomstrende paradistræ, ja - det kalder jeg den. Nu er så det store spørgsmål; går den ud når den har blomstret ?
Godt nytår derude i blogland - jeg elsker at læse med ved jer, hver og én.

4 kommentarer:

 1. Sikke dejlige julegaver:-)
  Godt nytår til dig, og jeg glæder mig til at følge med i det nye år:-)
  Kærlig hilsen Charlotte

  SvarSlet
 2. Hej Sigrid. Nej, dit paradistræ går ikke ud, når det har blomstret. Jeg har nogle gamle planter (over 15 år)som har blomstret flere gange, men det var før vi fik stokerfyr. Nu, hvor vi også har en god varme om natten, blomstrer de ikke mere.
  Hilsen Laila fra Fjelsø

  SvarSlet
 3. Vandløb er en skøn trøje og enormt hyggelig at strikke :-)Strømper skal der være flere af på mine pinde i år, dét har jeg da bestemt, så må vi se, hvordan det bliver i virkeligheden ;-)

  Rigtig godt nytår :-)

  SvarSlet
 4. Rigtigt godt nytaar til dig og dine. Det lyder som en gang dejlige projekter til det nye aar. Glaeder mig til at foelge med.

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif