søndag den 7. november 2010

Strikkekursus i Viborg

Lørdag blev brugt på et strikkekursus i Viborg. Jeg kom egentlig mest fordi jeg gerne vil lære at strikke strømper "toe-up", og i den forbindelse gerne vil lære at slå op med 8-talsopslag. Dette var ike en mulighed på dette kursus, der var ingen der kunne - og jeg tror egentlig heller ikke at de syntes at det var særligt interessant! Så hvis jeg vil have det lært, så bliver det vist et "yuo tube projekt", men det kan jo også lade sig gøre. Men jeg fik da lært noget andet, og helt nyt for mig. Jeg lærte at strikke dobbeltstrik, og hvilken fryd, det åbner da nogle nye muligheder. Jeg blev vildt grebet af det, og resultatet
blev da bestemt godkendt. Jeg havde godt set de der halstørklæder der var bagerst i Annette Danielsens "Strik narurligvis", men jeg havde jo bare bladret videre, fordi jeg ikke lige vidst hvordan. Nu er de røget på en alenlang todo-liste. Ugen har også budt på vask og tørring af slaget til yngste, og den skal afleveres på lørdag, når jeg skal til
julemarked her. Men et lille kik skal I ikke snydes for.

5 kommentarer:

 1. Strikkekursus og strikkehygge er altid godt. Ærgeligt at du ikke fik lært det, du ville.

  SvarSlet
 2. Ser hyggeligt ud med strikkekursus, altid dejligt når man lærer noget nyt, selvfølgelig lidt ærgerligt med "8 talsopslag", men godt du så lærte noget andet.

  God søndag.

  SvarSlet
 3. Det ser hyggeligt ud:-)

  Jeg kunne også godt tænke mig at få styr på "toe-up" - jeg har lidt besvær med at forstå, hvordan man laver hælen. Måske skulle jeg bare forsøge istedet for at læse om det;-)

  SvarSlet
 4. Tag dig et lille kig hos hende her http://www.paapinden.dk/strikkeguide/opslag.php#ottetalsopslag Siden "Paa pinden" er genial paa mange maader, megen hjaelp og udfoerlig beskrivelse + gode billeder.
  Det der dobbeltstrik, det synes jeg ogsaa lyder saa laekkert.

  SvarSlet
 5. Det er nu ganske hyggeligt med de strikke arrangementer. Ærgerligt at du ikke lærte at slå op, som du gerne ville.
  God aften.

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif