fredag den 30. april 2010

Lidt småindkøb

Så er vi igen hjemme i Danmark, det har vi nu været siden mandag morgen kl. 5 ca. Ugen er så blevet brugt til at arbejde, forårsfest for de gamle på "mit" plejecenter, indhente underskudssøvn efter den lange køretur hjem, og ikke mindst pakke ud.
Som I kan se så fik jeg da købt lidt strikke relateret dernede, men der er godt nok meget langt mellem garnbutikker - det er åbenbart ikke in at strikke dernede. Det kan undre, for de går gerne i strikkede trøjer, og de er da dyre nok i indkøb. På et marked fandt jeg træknapper - 2 euro for alle disse knapper - det er da billigt! På et andet marked for unikating fik jeg to brocher - dem kunne jeg bare slet ikke stå for. Garnet er købt i en væveforretning, men jeg tænker nu at det skal bruges til et sjal til efteråret - så det bliver lagt på lager. Farven er ikke rigtigt gengivet - det er nærmere som en efterårsskov, grønne røde nuancer.
Ud over et shoppegen der omhandler garn, så har jeg en blød plet for tasker og æsker, så det har jeg selvfølgelig også med hjem. Denne gang blev det godt nok en stor æske, men købt på loppemarked, og tænkt til at indeholde garnrester. Tasken er købt i en FCB shop - og den er oplagt som arbejdstaske dagen efter at FCBarcelona har vundet - så forhåbentlig skal den luftes rigtig tit.

1 kommentar:

  1. Velkommen hjem. Dejligt at hoere at I havde en fin tur. Ja, koereturen er slem ikk???? Jeg bruger laengere og laengere tid paa at komme mig efter de 24 timers koersel vi har naar vi tager hjem til Dk. Hvis man nu bare kunne faa saadan en Harry Potter tryllestav suk oenske oenske. Ja sydpaa er det lidt traels med strikkeriet. Strikkefeberen er ikke kommet helt herned endnu selvom jeg arbejder paa det hihi. Det er nogle dejlige ting du har faaet koebt dig. God soendag.

    SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif