lørdag den 10. april 2010

Mønsterbluse færdig


Så blev DROPS blusen færdig - der er ikke hæftet ender og vasket endnu, men jeg tror at den bliver god. Bærestykket tog dog nogen tid at få strikket - og jeg er nødt til at erkende at det ikke går at strikke mønsterstrik når jeg ser spændende fodboldkampe. Så læringen af det er at der altid er nødt til at være et TV-strik igang, og derfor blev der indkøbt noget Muskat garn til at strikke en "ligeudadlandevejen"  ting.

Jeg har også strikket en "børnehavetrøje" fra Markno. Den er tænkt til at dumpe i kassen til Rokken - men opskriften kunne godt bruges til en drengetrøje i noget godt uldgarn - læs Supersoft i dobbeltgarn - det kunne blive en rigtig god julegave til det rette drengebarn - tror jeg.
Hav en god weekend derude i blogland. Her skal weekenden bruges til fodbold - først ude i det fri - og senere foran fjerneren.

4 kommentarer:

 1. Tja, skal en saadan vaere tv-strik til fodboldkamp maa det hellere vaere en kedelig kamp hihi. Flot er den blevet, det skal jeg love for.
  God week-end.

  SvarSlet
 2. Tusind tak Lin - jeg glæder mig til at prøve den rigtigt - lige nu ligger den til tørre.

  SvarSlet
 3. Hej. Sikke en utrolig flot mønsterbluse du har strikket den 10. april 2010. Du skriver at den er fra drops, men ikke hvad den hedder, jeg vil utrolig ge´rne have opskriften. Kan du hjælpe mig med at finde frem til den. venligst svar på mail: n.grauslund@live.dk

  SvarSlet
 4. Den trøje er bare så fin. Er det sådan at du stadig ved hvordan man finder frem til den :)

  Stine

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif