mandag den 3. maj 2010

Hvad er det ???


I dag har jeg modtaget en pakke fra Markno. Jeg kunne ikke modstå tilbuddene i sidste uge, og her er fangsten: Gigantisk restekasse med lækkert indhold og lykkepose med ensfarvet opalgarn. Så nu er der vist fyldt op i lageret igen!
Men da jeg jo strikker mange strømper, så er det altså ikke helt ligemeget om jeg skal give 75 kr for 100 gram, eller om jeg kan nøjes med det halve.
Jeg har også været på indkøb ved en af mine medarbejdere. Hun laver en masse armbånd og halskæder, og der fandt jeg en lyserød sag med hello kitty på - den blev fluks købt, og jeg er sikker på at Cille vil elske den. Men denne medarbejder laver også maskemarkører og rækkemarkører, og se dem lige - er de ikke flotte. Æsken bagved blev købt sidste efterår på ferien i Sydspanien - for der er altid plads til en lille æske i min kuffert. Der er stille omkring billeder af strikketøjet, det er ikke fordi jeg ikke strikker, for det gør jeg - men det er bare fordi der kommer flere fødselsdage, og man kan jo aldrig vide hvem der læser med, så det må vente til de er givet bort.
Under en tur rundt i haven idag fik jeg øje på nogle nye blomster - og nu skal jeg have hjælp.
Hvad er det ?

4 kommentarer:

 1. Hejsa, tak for din sjove og søde hilsen !! De blomster har jeg også lige opdaget her i vores have, og skulle også have lidt hjælp. De siger det er gul anemone *SS*

  SvarSlet
 2. Jeg har dem også i min have. Det er gule anemoner:-)

  SvarSlet
 3. Tusind tak til Irene og Fynpige - nu ved jeg så at jeg har gule anemoner i min have, og de er så smukke.

  SvarSlet
 4. Gule anemoner, nej hvor laekkert. De er meget koenne.
  Og saa var det ellers en ggod handel du der fik lavet. Du har ret; prisen er ikke lige meget, saa er det rimeligere er der dobbelt glaede hihi. God strikning.

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif