søndag den 13. maj 2012

Smuthuller

Som tiden dog går. Her kommer lidt dokumentation af at jeg faktisk er i live, og at der stadig strikkes.
Der er strikket to smuthuller, strikket i originalgarnet, købt i Rosenlund Gårdbutik. De er strikket for AnnaGrethe fra strikkeklubben, da hun er så heldig at være farmor til tvillinger. Hun synes at det er svært at nå at strikke alt det hun gerne vil, fordi alt skal laves i to udgaver. Smuthuller er sjove at strikke, og på vanlig Geilsk vis, så skal man bare strikke det der står, så bliver det godt. Eneste anke er at de er helt ens for og bag. Jeg kan godt lide at trøjer er lidt højere bag, men vi klarede det ved at sy lidt "bling" i nakken, og så strække dem lidt når de bliver vasket. Hvis jeg skal strikke flere, bliver der ikke lavet huller på ryggen, men det er jo bare en detalje. Fakta er at det er et par sjove trøjer.
 Jeg har også selv fået en ny trøje, en rigtig sommersag, let og lun. Det er en Drops opskrift , og jeg er så vild med den. Den er enkel, og alligevel flot, og så er den så dejlig at have på. Garnet blev købt på udsalg i den lokale, og er et 2 trådet kidmohair garn, for at få strikkefastheden til at passe blev der lagt 2 tråde tynd kidmohair fra Garnudsalg til. Så var den lige i øjet, og den er hurtigt blevet en yndlings.
Siden sidst har vi været en tur i Sydspanien, for at finde noget varme, slappe af og nyde livet. For os betyder det også at vi gerne ser en fodboldkamp, således også denne gang. Sidste billede er at fruen herself i yndlingstrøjen på Malaga stadion.