søndag den 13. maj 2012

Smuthuller

Som tiden dog går. Her kommer lidt dokumentation af at jeg faktisk er i live, og at der stadig strikkes.
Der er strikket to smuthuller, strikket i originalgarnet, købt i Rosenlund Gårdbutik. De er strikket for AnnaGrethe fra strikkeklubben, da hun er så heldig at være farmor til tvillinger. Hun synes at det er svært at nå at strikke alt det hun gerne vil, fordi alt skal laves i to udgaver. Smuthuller er sjove at strikke, og på vanlig Geilsk vis, så skal man bare strikke det der står, så bliver det godt. Eneste anke er at de er helt ens for og bag. Jeg kan godt lide at trøjer er lidt højere bag, men vi klarede det ved at sy lidt "bling" i nakken, og så strække dem lidt når de bliver vasket. Hvis jeg skal strikke flere, bliver der ikke lavet huller på ryggen, men det er jo bare en detalje. Fakta er at det er et par sjove trøjer.
 Jeg har også selv fået en ny trøje, en rigtig sommersag, let og lun. Det er en Drops opskrift , og jeg er så vild med den. Den er enkel, og alligevel flot, og så er den så dejlig at have på. Garnet blev købt på udsalg i den lokale, og er et 2 trådet kidmohair garn, for at få strikkefastheden til at passe blev der lagt 2 tråde tynd kidmohair fra Garnudsalg til. Så var den lige i øjet, og den er hurtigt blevet en yndlings.
Siden sidst har vi været en tur i Sydspanien, for at finde noget varme, slappe af og nyde livet. For os betyder det også at vi gerne ser en fodboldkamp, således også denne gang. Sidste billede er at fruen herself i yndlingstrøjen på Malaga stadion.

7 kommentarer:

 1. Det er en skøn trøje, du har lavet til dig selv, den klæder dig rigtig godt. Og det er ikke mindre skønne trøjer du har lavet til tvillingerne. HVor er de dog fine i model og i farvevalg, de børn bliver meget søde i "omvendt farvede" bluser.

  SvarSlet
 2. Den ser lækker ud - din trøje og et helt fantastisk farve du har valgt til den. Smuthullerne er rigtig søde, men jeg giver dig ret i at de godt kunne være lidt højere i ryggen. God søndag til dig :)

  SvarSlet
 3. To søde tvillingetrøjer! Din egen trøje er vel nok blevet lækker! Skøn, skøn farve! Du ser godt med den:-)

  SvarSlet
 4. Dejlige farver til "smuthullerne". Ja, præcis de samme ændringer ville jeg lave.Skøn trøje du har strikket til dig selv, og det er altså et rigtig godt billede dér.

  SvarSlet
 5. Sikke nogle skønne smuthuller og din trøje er bare superflot.

  SvarSlet
 6. Sikke en masse laekkert du har faaet lavet. De to smuthuller er da helt fantastiske. Dem kendte jeg slet ikke, men takket vaere dig.....
  Din yndlings klaeder dig rigtigt flot. Var den saa i det lokale holds farver????????

  SvarSlet
 7. Iiiiih, du har været flittig - hvor er de lækre, dine trøjer... allesammen!
  Tak for din søde kommentar hos mig - nogle gange må vi kapitulere og "nøjes" med at overleve :)
  Rigtig god weekend til dig og dine!

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif