onsdag den 9. februar 2011

Dominostrik

Som jeg skrev i sidste indlæg, så er domino strik sjovt og vanedannende. Da jeg kom hjem fra kurset, måtte jeg bare have gang i et sjal. På kurset var der én der havde et sjal med - strikket i kunstgarn og med huller i. Hun henviste til et strikkemagasin. Jeg mente da bestemt at jeg havde pågældende magasin, men det havde jeg ikke, - men pyt, sjalet er strikket efter huskeren. Garnet er ikke kunstgarn, men noget dejligt Noro Silk Garden Lite, der sprang ned i min taske engang jeg var inde i Fandango for at
købe  maske holdere. Dejligt flot garn, som bare lå der og ventede på at jeg skulle lære at strikke dominostrik. På det sjal jeg så var der strikket en hestetømme som afslutning hele vejen rundt om sjalet. Jeg har strikket en retmasket belægning på foroven, da jeg ikke syntes at det glatstrikkede så godt ud mod resten i ren ret. Den eneste lille anke jeg har mod dette selvopfundne sjal er at det er lidt for lille. Jeg kunne godt have strikket en række mere på, så havde det været prefekt. Nu må det bare være sådan en lille charmeklud der kan sidde og se godt ud om mine skuldre, men det er vel heller ikke så ringe.

8 kommentarer:

 1. Skøn, skøn farvekombination, der kommer helt til sit ret i dominomønstret. Jeg har aldrig prøvet at strikke dominostrik, mon det er svært?

  SvarSlet
 2. Og saa er det jo en god undskyldning til at gaa igang med et til hehe. Det ser hammer laekkert ud. Jeg hopper med paa Charlottes spoergsmaal om det er kompliceret det dominostrik, for det ser spaendende ud.

  SvarSlet
 3. Dit sjal er sååå flot!!!

  SvarSlet
 4. Det er da superflot Sigrid! Og Noros Silk Garden Lite er efter min mening bare et superlækkert garn, der bli´r mere og mere blødt efter hver vask.

  SvarSlet
 5. Naj, hvor er det flot. Man bliver helt inspirert

  SvarSlet
 6. Sikke et fint sjal :-) Jeg har også begivet mig ud i et helt tæppe i dominostrik, dejlig teknik!

  SvarSlet
 7. Smukt sjal, du har fået lavet! Har altså set supergrimme doministrik og troet at det ville jeg aldrig gå i kast med, er nu af en ganske anden mening. Mange tak :-)

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif