lørdag den 18. december 2010

Karens jakke

Så er det vist tid for en opdatering her på bloggen, selvom det kan være svært at finde tid i disse håndboldtider.
Mandag aften var vi samlet i strikkeklubben og som lovet var Karens jakke i vendestrik lang om længe blevet færdig.
Og hvilken jakke - jeg synes at den er blevet så flot og anvendelig, ja det var ikke så let at skulle aflevere den. Den er straks røget på mi todo-liste, sådan en skal jeg også selv have.
Karen var heldigvis også rigtigt godt tilfreds. Billedet er lidt mørkt, men sådan er det jo i ElseMaries hyggelige stue hvor vi mødtes.
En dejlig aften hvor vi "kloger", strikker, griner og spiser god mad. Uh hvor er det godt med sådanne aftner - de gør godt.
Nu strikker jeg så løs på Viggo og Topstykke, begge tænkt som julegaver til nogle dejlige unger jeg skal holde jul sammen med. Sidst endnu et billede af den vidunderlige jakke.

søndag den 12. december 2010

Pulsvarmere eller halvhandsker ?

Ja kært barn har mange navne, og jeg aner faktisk ikke hvad den rigtige betegnelse er, men jeg ved at de er dejlige at have på!
Disse tre par er en del af den kalendergave mine piger pakke ud idag. Det første par er fra Syslerier af Sys Fredens, strikket så de passer til yngstes slag. De lyselilla - jeg ved godt at farven er helt gal - er strikket efter en opskrift fundet i sidebaren på denne side, og er til ældste. Det miderste par er strikket efter Irenes opskrift, og bliver åbnet i Paris af mellemste. Hun kan nok have brug for dem, for der var da temmeligt koldt i Paris da vi var der, i ugen der er næsten gået. Det er en dejlig by, men det blev mest til shopping i butikscentre, da vejret ikke var med os! Vi blev mødt af det værste snevejr i Paris i 23 år, men det kan ikke ændre på at det var dejligt at besøge mellemste. Jeg havde naturligvis lidt strikketøj med, og det var Viggo der underholdt på turen, dejligt nemt strikketøj. Og Rasmilla kan skrive en opskrift der er til at forstå!
Til sidste skal I se dokumentation for vejret i Paris - en "rød mølle" iklædt snevejr.

søndag den 5. december 2010

Pakke afsendt

Så er min pakke i Unikarinas pakkeleg afsendt. Den lander forhåbentlig i Odense et sted. Ellers er jeg mest optaget af at få strikket Karens vendetrøje færdig. Vi skal mødes i strikkeklubben igen d. 13. december, og da ville det være dejligt at kunne aflevere den. I den kommende uge har jeg lige et lille besøg at besørge. Jeg skal til Paris - YEAHHHHH
Vintervejret har rigtigt holdt sit indtog - og sammen med en Karen Bliksen stjerne giver det er fint stemningsbillede. Glædelig december.

onsdag den 1. december 2010

Jeg fik en pakke

Så dan stod der på det kort der var med i min pakke. Jeg fik men pakke i dag fordi jeg har tilmeldt mig Unikarinas julekalender. Og jeg har glædet mig - synes at det er så sjovt at få en gave fra et vildt fremmed menneske,
og se hvad hun tænker at jeg skal have.
Gaven kom i går, og allerede der blev min nysgerrighed spændt til bristepunktet, for der var den fineste lille visitkort ved - - og den kom fra en smykkedesigner!
Det er godt at det rammer en fridag, så jeg i ro og mag kan lave min kaffe, sætte mig stille ned - og pakke op. Og se - de fineste øreringe, og jo Ilse - grøn er lige min farve. Jeg elsker alt i grønt, så tusind tak skal du have, de vil blive brugt flittigt.
Nu må jeg så ind i lænestolen, for jeg skal jo også selv være færdig med min gave. Hav en god dag derude - og endnu engang tak til Ilse for de flotte øreringe. I kan se Ilses sager på
http://www.my-own.dk/