fredag den 23. juli 2010

Jeg vil hermed bevise...

Det bliver ofte sagt at det er en tidsrøver at  surfe rundt på nettet, men det er hermed bevist at det faktisk kan være meget lærerigt. For en tid siden læste jeg her at Stikkeheksen skrev : "Sjalet lukkes af med en hestetømme", dette vakte min nysgerrighed, så jeg måtte lige finde ud af hvad det nu var for noget. Svaret fandt jeg "paapinden", til højre ses så mit forsøg på at aflukke et sjal med hestetømme, og jo - jeg er helt bestemt vild med det. det giver en langt bedre kant - med lidt hold.  
Dette er også mit første forsøg med at strikke sjal efter diagram, og til det har KnitPro det ultimative værktøj. Flot lille mappe med magneter som kan flyttes, hvilket gør det nemt at se hvor man er kommet til. Trillemor skriver at den kan købes ved Eventyrgarn, men jeg har købt min ved Garnkorgen, og da den svenske krone er noget billigere end den danske, så kan man godt lave en god handel den vej. Men se den lige - den ser meget dyr og fancy ud, og jeg er så glad for den. Sjalet bliver vist frem når det er færdigt og blogget.

             

2 kommentarer:

  1. Tak for svaret på min blog:) Den hvirvelstrøm er bare så flot færdig, ser dog ud til at være lidt kedelig at strikke. Men hvis bare det færdige resultat er skønt, så går det jo alligevel. Hvis der skulle være en anden gang, så står min mail i min profilpræsentation;) God weekend:)

    SvarSlet
  2. Hej igen jeg blev lige nysgerrig og kiggede forbi "Garnkorgen". Hvad søger du under for at finde opskriftsholderen, for jeg kan ikke umiddelbart finde den? Men spændende butik i øvrigt:)

    SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif