torsdag den 12. april 2012

Pind 2 og 2½

På min tur igennem lagergarnet kom jeg igen forbi noget 100 % mercericeret ægyptisk Isager bomuld, i en lækker brændt orange farve. Jeg er ikke vild med at strikke i ren bomuld, men dette garn er så flot, st det bare skulle bruges. Jeg fandt en opskrift i et tillæg til Hendes Verden Nr 33-2008; Klassisk vintage strik. Så frem med pind 2 og 2½, de er godt nok meget tynde! Men blusen er blevet meget flot, og jeg er tilfreds. Opskriften var let at følge, eneste anke var, at det er en dårlig beskrivelse af hvordan belægningerne skal monteres. Jeg skulle heldigvis mødes med strikkeklubben i går, og der er altid hjælp at få. Jeg er særlig vil med halsudskæringen, som ses herunder.
Jeg har også fået strikket en "overgangstrøje, I ved sådan til tiden hvor temperaturen svinger op og ned (vist mest ned lige nu). Den er strikket i det gamle Geilsk Tyk Uld, noget garn jeg er meget glad for, og heldigvis fik hamstret en del af da det udgik af sortimentet.
Opskriften er fra Drops, og den er meget dejlig og luftig, og alligevel varm nok til at gøre det ud for en "overgangsting". Dette var også lagergarn, så det svinder da lidt i det, uden at det er en kvalitet i sig selv. Jeg elsker at gå og flytte rundt på garnet, og drømme om hvad jeg skal lave. Nogen gange bliver garn købt med et bestemt mønster for øje, men andre 

 
gange bliver garnet købt fordi det har en dejlig farve, eller et højt 
lækkerhedstal, og så viser det sig hen ad vejen hvad det skal 
blive til. Det sidste projekt der er blevet færdig i denne omgang 
er en lille taske til alle de små dimser og ledninger der skal med den bærbare pc. 
Den blev strikket i Pelsuld, og vasket/valket. I sat nogle 
gamle læderknapper jeg har fundet på et loppemarked - 
og vupti så er den færdig. Nem lille sag, men meget vellykket.
Næste ting på pindene er No.4, den glæder jeg mig til at strikke, ikke så mange dikkedarer - bare der ud af på pind 3.
Til sidst vil jeg sige at selvom der er stille i lange perioder her på kanalen, så læser jeg rundt i blogland næsten hver dag - og det sker da også at jeg får smidt en kommentar, men oftest er jeg bare glad over al den inspiration der findes.