fredag den 16. marts 2012

No.8

No.8 er færdig, og brugt mange gange. Uden at være at   alt for højtravende, så vil jeg udnævne den til yndlingstrøjen i overgangstiden mellem vinter og forår. Den er så dejlig at have på, let og luftig, og varmer alligevel de helt rigtige steder. 
Opskriften er lige i øjet, og jeg har fulgt den til punkt og prikke. Den er lidt genial, fordi den har lange tætsiddende manchetter. Således har den ikke den skavank som mange trøjer med flagermusærmer, nemlig at de ender i maden. Jeg brugte Cascade 220 Heathers 
farve 8012, noget garn der blev indkøbt engang hvor det bedre kunne betale sig (host) at købe lidt ekstra i stedet for at betale porto. Det er noget meget dejligt garn at strikke i, og det er meget formfast efter vask. Farven er måske ikke moderne, men den er dejlig, og passer så fint til de flotte farver der begynder at indfinde sig på hylderne.
Opskriften er fra No.1.,no.2.,no.3.,.....
og det er Ann Hentze der har designet. 
Jeg er fortsat i gang med at strikke fra lageret, for der er planer om en powergarnshoppingtur i strikkeklubben, og det kunne være dejligt at gøre et lille indhug i det jeg har først.
Det næste billede viser en sød lille ting jeg fandt i den lokale genbrugs. En rød Bjørn Wiinblad ting, fra Nymølle. Den søde dame der stod ved kassen mente godt nok ikke at "såen bette kråk" kunne koste 25 kr. så jeg fik den for 20 - og skyndte mig ud af butikken før hun fortrød. Den passer så godt ind i vores hjem, hvor der gerne må være et tvist af rødt både her og der. 
Med vintergækker og erantis er den bedårende, og den vil blive brugt meget, det ved jeg. Sidste billede er endnu et skud af mig i min dejlige No.8
 

12 kommentarer:

 1. Tillykke med din nr. 8 - jeg har også haft kig på den, men ikke rigtig turdet gå i gang. Nu ser jeg så dig i den, og det ser jo godt ud, så måske følger jeg efter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du roligt gøre - den er skøn.
   Så dig i en udsendelse om Viv - du fremviste modeller, og så ualmindelig skøn ud :-D

   Slet
 2. Smuk nr. 8 og den røde Wiinblad er da et rigtig kup :)

  SvarSlet
 3. Skøn nr. 8 - og den kan da bruges over alt det nye, der kommer nu :-) Powershopping med strikkeklubben - dét lyder mere end almindeligt hyggeligt - hvor mon turen går hen? Eller det er måske net-shopping?

  Sej måde at pifte arbejdstrøjen op på - den ser flot ud med alle de forskellige knapper :-) Og så iøvrigt en sød historie om Aase :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skal powershoppe i Rosenlunds paradis, og nyde Margrethe Sejersens dejlige selskab.

   Slet
 4. Din udgave af no 8 er usædvanlig lækker - og dine billeder er meget bedre end det der er i bogen, så nu røg no 8 længere op på min to-do liste, det er helt sikkert!
  Kh Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, billederne i bogen yder ikke modellerne retfærdighed, og det er faktisk en skam.

   Slet
 5. Den ser skøn ud, din nr.8 Jeg har faktisk heller ikke bidt mærke i den før. Du "sælger" den bedre end bogen gør.
  Du skal da have et nyt profilfoto Sigrid - du er næsten ikke til at kende igen:-)

  SvarSlet
 6. Mange tak Mona - ja 14 kilo kan ses, og derfor er jeg også begyndt at optræde mere i hel figur på bloggen :-D

  SvarSlet
 7. Hvor er den blevet flot! Synes også du "sælger" trøjen bedre end billedet i bogen:-) Til lykke med dit flotte vægttab.

  SvarSlet

Jeg elsker at få kommentarer - og gode fif